Açıklama
***Seminer günü webinara bağlanabileceğiniz link e-posta adresinize gönderilecektir. E-posta ile gelen bağlantıya belirtilen saatte tıklayarak katılım gösterebilirsiniz.*** ***Seminer TÜDÖKSAD üyelerine ücretsizdir. Üye dışı firmalardan katılmak isteyenler için katılım ücreti 100 TL + Kdv’dir.***
Eğitim Tarihi
17.04.2019
Eğitim Saati
13:30
Başvuru Başlangıç Tarihi
10.04.2019
Başvuru Bitiş Tarihi
16.04.2019
Eğitim Yeri
WEBİNAR
Eğitim İçeriği

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2019 yılında eğitim ve seminer aktivitelerimize Tüdöksad Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda devam etmekteyiz.

Şubat ayında başladığımız Webinar / Online seminerler serimize devam ediyoruz. İnternet üzerinden canlı olarak yapılan bu seminerlerin; özellikle lojistik sebebiyle Dernek merkezimizde/Çevre illerde düzenlediğimiz eğitimlere katılamayan meslektaşlarımıza fayda sağlaması hedeflenmektedir.

Bu doğrultuda ikinci webinarımız Kalıplama Malzemeleri Kaynaklı Döküm Hataları başlığında 17 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 13.30’da başlayacaktır. Webinar için eğitimden bir gün öncesine kadar katılımcı kayıtları devam edecektir.

Webinar detayları aşağıda belirtilmiştir:

  • 17 Nisan 2019 Çarşamba günü Saat: 13.30-14.30 arasında gerçekleştirilecektir.
  • Belirtilen konu ana hatlarıyla Tüdöksad Akademi Eğitim Danışmanı Seyfi Değirmenci tarafından iki kaynak referans gösterilerek anlatılacaktır.
  • Seminer günü webinara bağlanabileceğiniz link e-posta adresinize gönderilecektir. E-posta ile gelen bağlantıya belirtilen saatte tıklayarak katılım gösterebilirsiniz.
  • Seminer TÜDÖKSAD üyelerine ücretsizdir. Üye dışı firmalardan katılmak isteyenler için katılım ücreti 100 TL + Kdv’dir. 

Katılımcıların kayıt yaptırmak üzere  en geç 16 Nisan 2019 Salı tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri ya da akademi.tudoksad.org.tr adresinden derneğimize ulaştırmaları gerekmektedir.


Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
Kalıp Malzemesi Kaynaklı Döküm Sakatları_17apr19