Açıklama
Üye dışı firmalardan katılım için kişi başı 100 TL + KDV alınacaktır.
Eğitim Tarihi
24.03.2020
Eğitim Saati
13:30
Başvuru Başlangıç Tarihi
16.03.2020
Başvuru Bitiş Tarihi
23.03.2020
Eğitim Yeri
WEBİNAR
Eğitim İçeriği

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2020 yılında seminer faaliyetlerimize Tüdöksad Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda devam etmekteyiz.

2020 yılı faaliyetlerimiz kapsamında Webinar / Online seminerler serimizin de devam etmektedir.

Bu doğrultuda ikinci webinarımız Proje Yönetimi başlığında 24 Mart 2020 Salı günü saat 13.30’da başlayacaktır. Webinar için eğitimden bir gün öncesine kadar katılımcı kayıtları devam edecektir.

Webinar detayları aşağıda belirtilmiştir:

  • 24 Mart Salı günü Saat: 13.30-14.30 arasında gerçekleştirilecektir.
  • Belirtilen konuyla ilgili paylaşımlar Arslan Makine Döküm Bilgi Sistemleri Yöneticisi Sayın Sevan Konu tarafından gerçekleştirilecektir.
  • Seminer günü webinara bağlanabileceğiniz link e-posta adresinize 12:00 – 12:30 arasında gönderilecektir. E-posta ile gelen bağlantıya belirtilen saatte tıklayarak katılım gösterebilirsiniz.
  • Toplantı Tüdöksad Akademi Eğitim Danışmanı Sayın Seyfi Değirmenci moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

Sistemin Doğru Çalışması İçin Gereksinimler

  • Windows, Mac ya da Linux işletim sistemine sahip masaüstü cihazlar ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için Google Chrome
  • IOS 12.0 işletim sistemine sahip Apple cihazlar (IPhone ve IPad) için Safari
  • Eğitime katılacak meslektaşlarımız ile irtibata geçilerek webinar öncesinde sistem kontrolü amacıyla deneme oturumları gerçekleştirilecektir. Böylelikle webinar esnasında karşılaşılabilecek bağlantı problemlerinin önüne geçilmesi sağlanacaktır.

Katılımcıların kayıt yaptırmak üzere en geç 23 Mart Pazartesi günü tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri ya da akademi.tudoksad.org.tr adresinden derneğimize ulaştırmaları gerekmektedir.


Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
Proje Yönetimi Sunum - 24.03.2020 TÜDOKSAD