Açıklama
Tüdöksad Akademi pandemi sebebiyle webinarlara ağırlık vermiş ve tüm sektörün faydası için herkese açık ve ücretsiz hale getirmiştir.
Eğitim Tarihi
10.06.2020
Eğitim Saati
16:00
Başvuru Başlangıç Tarihi
03.06.2020
Başvuru Bitiş Tarihi
09.06.2020
Eğitim Yeri
WEBİNAR
Eğitim İçeriği

Değerli Üyemiz,

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2020 yılında seminer faaliyetlerimize Tüdöksad Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda WEBINAR şeklinde devam etmekteyiz.

Bu doğrultuda onuncu webinarımız “Sfero Üretiminde Besleyici Seçimi-1” başlığında 10 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 16.00’da başlayacaktır.

İlk olarak; üyemiz ASK Chemicals TR firmasından Sn. Hakan Kakaç (16:00-16:30 arasında), sonrasında ise üyemiz Foseco TR firmasından Sn. Cemal Andiç (16:30-17:00 arasında); besleyici teknolojilerindeki son gelişmelere ve döküm proseslerinde besleyici seçimlerinin püf noktalarına dair sunumlar gerçekleştirecek ve soruları yanıtlayacaklardır.

Webinar için eğitimden bir gün öncesine kadar katılımcı kayıtları devam edecektir.

Webinar detayları:

10 Haziran Çarşamba günü saat: 16.00-17.00 arasında gerçekleştirilecektir.

• Belirtilen konuyla ilgili paylaşımlar ASK Chemicals TR firmasından Sn. Hakan Kakaç ve Foseco TR firmasından Sn. Cemal Andiç tarafından gerçekleştirilecektir.

• Seminer günü webinara bağlanabileceğiniz link e-posta adresinize 15:00 – 15:30 arasında gönderilecektir. E-posta ile gelen bağlantıya belirtilen saatte tıklayarak katılım gösterebilirsiniz.

• Toplantı Tüdöksad Akademi Eğitim Danışmanı Sayın Seyfi Değirmenci moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

• Söz konusu seminerin ikinci bölümü "Sfero Üretiminde Besleyici Seçimi-2" ise 24 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek olup yakında duyurulacaktır.

Sistemin Doğru Çalışması İçin Gereksinimler

• Windows, Mac ya da Linux işletim sistemine sahip masaüstü cihazlar ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için Google Chrome

• Eğitime katılacak meslektaşlarımız ile irtibata geçilerek webinar öncesinde sistem kontrolü amacıyla deneme oturumları gerçekleştirilecektir. Böylelikle webinar esnasında karşılaşılabilecek bağlantı problemlerinin önüne geçilmesi sağlanacaktır.

Katılımcıların kayıt yaptırmak üzere aşağıdaki formu doldurarak en geç 9 Haziran Salı günü tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri ya da akademi.tudoksad.org.tr adresinden derneğimize ulaştırmaları gerekmektedir.

CEVAP:

Katılımcı

Firma:

Ad Soyad:

Ünvan/Görevi:

Telefon (Cep):

E-posta: (*bildirilmesi zorunludur)

 

Bilgilerinize sunuyor ilgili çalışanlarınızın katılımını bekliyoruz.


Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
Foseco Sunum
ask sunum