Açıklama
Tüdöksad Akademi pandemi sebebiyle webinarlara ağırlık vermiş ve tüm sektörün faydası için herkese açık ve ücretsiz hale getirmiştir.
Eğitim Tarihi
24.06.2020
Eğitim Saati
16:00
Başvuru Başlangıç Tarihi
16.06.2020
Başvuru Bitiş Tarihi
23.06.2020
Eğitim Yeri
WEBİNAR
Eğitim İçeriği

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2020 yılında seminer faaliyetlerimize Tüdöksad Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda WEBINAR şeklinde devam etmekteyiz.

Bu doğrultuda on birinci webinarımız “Sfero Üretiminde Besleyici Seçimi-2” başlığında 24 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 16.00’da başlayacaktır.

İlk olarak; üyemiz Çukurova Kimya firmasından Sn. Haydar Kahraman (16:00-16:30 arasında), sonrasında üyemiz Metko Hüttenes Albertus firmasından Sn. Halil Gönenbaba (16:30-17:00 arasında) ve son olarak üyemiz Zenmet (GTP Schaefer) firması adına Sn. Nicholas Richardson; besleyici teknolojilerindeki son gelişmelere ve döküm proseslerinde besleyici seçimlerinin püf noktalarına dair sunumlar gerçekleştirecek ve soruları yanıtlayacaklardır.

Webinar için eğitimden bir gün öncesine kadar katılımcı kayıtları devam edecektir.

Webinar detayları:

• 24 Haziran Çarşamba günü saat: 16.00-17.30 arasında gerçekleştirilecektir.

• Belirtilen konuyla ilgili paylaşımlar Çukurova Kimya firmasından Sn. Haydar Kahraman, Metko Hüttenes Albertus firmasından Sn. Halil Gönenbaba ve Zenmet (GTP Schaefer) firması adına Sn. Nicholas Richardson tarafından gerçekleştirilecektir.

• Seminer günü webinara bağlanabileceğiniz link e-posta adresinize 15:00 – 15:30 arasında gönderilecektir. E-posta ile gelen bağlantıya belirtilen saatte tıklayarak katılım gösterebilirsiniz.

• Toplantı Tüdöksad Akademi Eğitim Danışmanı Sayın Seyfi Değirmenci moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

Sistemin Doğru Çalışması İçin Gereksinimler

• Windows, Mac ya da Linux işletim sistemine sahip masaüstü cihazlar ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için Google Chrome

• Eğitime katılacak meslektaşlarımız ile irtibata geçilerek webinar öncesinde sistem kontrolü amacıyla deneme oturumları gerçekleştirilecektir. Böylelikle webinar esnasında karşılaşılabilecek bağlantı problemlerinin önüne geçilmesi sağlanacaktır.

Katılımcıların kayıt yaptırmak üzere  en geç 23 Haziran Salı günü tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri ya da akademi.tudoksad.org.tr adresinden derneğimize ulaştırmaları gerekmektedir.


Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
Zenmet Sunum
Metko Ha
Çukurova Kimya
GTP_Schaefer_Innovations_in_Riser_Technology TR - Salt Okunur-sıkıştırıldı (1)