Açıklama
Eğitim Tarihi
19.03.2024
Eğitim Saati
10:00
Başvuru Başlangıç Tarihi
06.03.2024
Başvuru Bitiş Tarihi
18.03.2024
Eğitim Yeri
İnfoTRON Merkezi
Eğitim İçeriği

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2024 yılı seminer faaliyetlerimize TÜDÖKSAD Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda devam ediyoruz.

Bu yılın ilk fiziksel eğitimi; "Üretim Teknolojilerindeki Yeni Trendler" başlığında 19 Mart Salı günü İnfoTRON Merkezinde (Atatürk Caddesi Çağatay Sokak No: 9 Sancaktepe - İSTANBUL) gerçekleştirilecektir.

TÜDÖKSAD Akademi ve infoTRON iş birliği ile düzenlenecek etkinlikte, ürün geliştirme ve üretimde yeni nesil 3D teknolojileri hakkında paylaşımlarda bulunulacak ve sorularınız cevaplanacaktır.

Bu Etkinliğe Neden Katılmalısınız?

  • Eklemeli İmalat Teknolojileri, Tersine Mühendislik & Kalite Kontrol Teknolojileri, 3D Tasarım PLM Yazılımları, Hibrit Üretim Hizmetleri & Servis Büro Yaklaşımını ve RoT STUDIO yazılımını yakından tanıyın.
  • 1:1 görüşme ve canlı demo fırsatlarıyla 3D teknolojilerini üretim süreçlerinize nasıl entegre edebileceğinizi öğrenin.
  • Üretim süreçlerinizde yaşadığınız zorlukları ve sorularınızı sunun ve bunları çözmeye nasıl yardımcı olabileceğimizi keşfedin.

Etkinliğimize kayıt oluşturmak için aşağıdaki linke tıklayarak bilgilerinizi girmeniz yeterlidir.

Üretim Teknolojilerinde Yeni Trendler


Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
Program