Sizleri 3-4 Kasım 2023 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan 3. Ulusal Döküm Kongresi'ne katılmaya davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kongremiz; metal döküm sektörünün tüm bileşenlerini, paydaşlarını, kamu uzmanlarını, profesyonelleri ve meraklıları bilgi alışverişi yapmak ve döküm sektöründeki son gelişmeleri yakından takip etmek için bir araya getirmeyi hedeflemektedir. İki günlük etkinliğimiz boyunca dört ana konu başlığında düzenlenecek olan panellerimizde, sürdürülebilirlik, dijital ve teknolojik dönüşüm, döküm alanında yeni dinamikler ve sektörümüzün ihtiyaçları gibi kritik konuları alanında uzman endüstri liderleri ve uzmanlarla derinlemesine tartışma fırsatı bulacaksınız. Ayrıca, kıymetli davetli konuşmacılarımızın kritik analizlerini ve geleceğe dair öngörülerini dinleme fırsatını da yakalamış olacaksınız.

Panel Başlıkları

  • Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması
  • Savunma & Otomotiv Sektörlerindeki Yeni Trendler
  • Sektörün Tedarik Zincirinin Yerlileşmesi & Rekabet Gücü
  • Sektörün Nitelikli İşgücü İhtiyacı

Kongre salonuna girişler barkod okutularak gerçekleşecektir. Kongreye katılım için kayıt yapmak zorunludur. Katılım için Kayıt Formunu [email protected] mail adresinden veya +90 212 267 13 87 - 98 telefon numarasını arayarak isteyebilirsiniz.

Metal döküm sektörünün tüm aktörlerini, paydaşlarını ve kamu uzmanlarını ağırlayacak olan 3. Ulusal Döküm Kongremize katılımınızı bekliyoruz.