Açıklama
Tüdöksad Akademi pandemi sebebiyle webinarlara ağırlık vermiş ve tüm sektörün faydası için herkese açık ve ücretsiz hale getirmiştir.
Eğitim Tarihi
28.04.2020
Eğitim Saati
16:00
Başvuru Başlangıç Tarihi
21.04.2020
Başvuru Bitiş Tarihi
27.04.2020
Eğitim Yeri
WEBINAR
Eğitim İçeriği

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2020 yılında seminer faaliyetlerimize Tüdöksad Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda WEBINAR şeklinde devam etmekteyiz.
Bu doğrultuda altıncı webinarımız “Döküm Ergitme Süreçlerinde Maliyet Optimizasyonu” başlığında 28 Nisan 2020 Salı günü saat 16.00’da başlayacaktır. Anovel Yazılım firması kurucusu Sayın Hakan Yıldırım, dökümhanelerde ergitme süreçleri üzerinde yapılabilecek maliyet azaltma çalışmaları hakkında bilgilerini paylaşacak ve soruları yanıtlayacaktır.
Webinar için eğitimden bir gün öncesine kadar katılımcı kayıtları devam edecektir.

Webinar detayları:
• 28 Nisan Salı günü saat: 16.00-17.00 arasında gerçekleştirilecektir.
• Belirtilen konuyla ilgili paylaşımlar Anovel Yazılım firmasından Sayın Hakan Yıldırım tarafından gerçekleştirilecektir.
• Seminer günü webinara bağlanabileceğiniz link e-posta adresinize 12:00 – 12:30 arasında gönderilecektir. E-posta ile gelen bağlantıya belirtilen saatte tıklayarak katılım gösterebilirsiniz.
• Toplantı Tüdöksad Akademi Eğitim Danışmanı Sayın Seyfi Değirmenci moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

Sistemin Doğru Çalışması İçin Gereksinimler
• Windows, Mac ya da Linux işletim sistemine sahip masaüstü cihazlar ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için Google Chrome
• Eğitime katılacak meslektaşlarımız ile irtibata geçilerek webinar öncesinde sistem kontrolü amacıyla deneme oturumları gerçekleştirilecektir. Böylelikle webinar esnasında karşılaşılabilecek bağlantı problemlerinin önüne geçilmesi sağlanacaktır.

Katılımcıların kayıt yaptırmak üzere en geç 27 Nisan Pazartesi günü tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri ya da akademi.tudoksad.org.tr adresinden derneğimize ulaştırmaları gerekmektedir.

CEVAP:
Katılımcı
Firma:
Ad Soyad:
Ünvan/Görevi:
Telefon (Cep):
E-posta: (*bildirilmesi zorunludur)


Bilgilerinize sunuyor ilgili çalışanlarınızın katılımını bekliyoruz.


Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
Ergitme Süreçleri