Açıklama
​​​​​​TÜDÖKSAD Akademi pandemi sebebiyle webinarlara ağırlık vermiş ve tüm sektörün faydası için herkese açık ve ücretsiz hale getirmiştir.​
Eğitim Tarihi
22.12.2020
Eğitim Saati
13:30
Başvuru Başlangıç Tarihi
07.12.2020
Başvuru Bitiş Tarihi
21.12.2020
Eğitim Yeri
WEBİNAR
Eğitim İçeriği

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2020 yılında seminer faaliyetlerimize TÜDÖKSAD Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda WEBINAR şeklinde devam etmekteyiz.

Bu doğrultuda 2020 yılı 25. ve son Webinarımız “Yaş Kalıp Kumu (Bentonitli Kum) Yenileme Teknolojisi" başlığında 22 Aralık 2020 Salı günü saat 13.30’da ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.

Üyemiz Ekspert Mümessillik firmasının Sinto grubuyla ortak girişimi Sinto Türkiye firmasından Sayın Burak Çağlı (Birim Müdürü) ve Omega Sinto Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mark Fenyes; hem Türkçe hem İngilizce dillerinde demir, çelik ve diğer metallerin döküm proseslerinde yaş kalıp kumu (bentonitli kum) yenileme (OMEGA) teknolojilerinde yaşanan gelişmeleri paylaşacak ve katılımcılarımızın sorularını yanıtlayacaktır.

Webinar için eğitimden bir gün öncesine kadar katılımcı kayıtları devam edecektir.

Webinar detayları:

• 22 Aralık Salı günü saat: 13.30-15.00 arasında gerçekleştirilecektir.

• Toplantı Tüdöksad Akademi Eğitim Danışmanı Sayın Seyfi Değirmenci moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

• Webinara katılım sınırı 100 kişi ile sınırlıdır. Toplantı gidişatını aksatmamak adına etkinlik saatinde 100 kişilik katılım sağlandıktan sonra webinara giriş yapılması mümkün olmayacaktır.100’den fazla kayıt olması durumunda toplantı saatinde sisteme giriş yapmış olan ilk 100 kullanıcıya öncelik verilecektir.

​​​​​​TÜDÖKSAD Akademi pandemi sebebiyle webinarlara ağırlık vermiş ve tüm sektörün faydası için herkese açık ve ücretsiz hale getirmiştir.​

Webinar eğitime kayıt oluşturmak için aşağıdaki linke tıklayarak bilgilerinizi girmeniz yeterlidir.

Katılım Linki: https://zoom.us/meeting/register/tJYufu2grD0qEt3eouuUlYCWSWcWbiSVSYyW 


Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
Sinto Yas Kalip Kumu Reklamasyonu