Açıklama
​​​​​​TÜDÖKSAD Akademi pandemi sebebiyle webinarlara ağırlık vermiş ve tüm sektörün faydası için herkese açık ve ücretsiz hale getirmiştir.​
Eğitim Tarihi
06.07.2021
Eğitim Saati
13:30
Başvuru Başlangıç Tarihi
29.06.2021
Başvuru Bitiş Tarihi
05.07.2021
Eğitim Yeri
Webinar
Eğitim İçeriği

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2021 yılında seminer faaliyetlerimize TÜDÖKSAD Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda WEBINAR şeklinde devam etmekteyiz.

Bu doğrultuda yılın on üçüncü webinarı “Proje/Süreç Yönetimi ve Dijitalleşme” başlığında 6 Temmuz 2021 Salı günü saat 13.30’da ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.

Mikor Danışmanlık firmasından Sayın Mine Erbaykent (Firma Kurucusu), firmalarda proje / süreç yönetimi ve dijitalleşme hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirecek ve katılımcılarımızın sorularını yanıtlayacaktır.

Webinar için eğitimden bir gün öncesine kadar katılımcı kayıtları devam edecektir.

Webinar detayları:

• 6 Temmuz Salı günü saat: 13.30-15.00 arasında gerçekleştirilecektir.

• Toplantı TÜDÖKSAD Akademi Eğitim Danışmanı Sayın Seyfi Değirmenci moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

• Webinara katılım sınırı 100 kişi ile sınırlıdır. Toplantı gidişatını aksatmamak adına etkinlik saatinde 100 kişilik katılım sağlandıktan sonra webinara giriş yapılması mümkün olmayacaktır.100’den fazla kayıt olması durumunda toplantı saatinde sisteme giriş yapmış olan ilk 100 kullanıcıya öncelik verilecektir.Webinar eğitime kayıt oluşturmak için aşağıdaki linke tıklayarak bilgilerinizi girmeniz yeterlidir.

Katılım Linki: https://zoom.us/meeting/register/tJcrd-Crpz0uHdJtlevgM8-MECpW7uac9i6e


Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
PROJE SÜREÇ YÖNETİMİ VE DİJİTALLEŞME YÖNETİMİ-2