Açıklama
28 Ocak 2019 Pazartesi günü Tüdöksad Genel Merkezi'nde “Dökümde Geometrik Toleranslar, Standartları, Toleransların Kullanımı ve Raporlanması” konulu bir yuvarlak masa toplantısı düzenlenecektir.
Eğitim Tarihi
28.01.2019
Eğitim Saati
13:00
Başvuru Başlangıç Tarihi
21.01.2019
Başvuru Bitiş Tarihi
25.01.2019
Eğitim Yeri
Tüdöksad Eğitim Salonu
Eğitim İçeriği

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2019 yılında da eğitim ve seminer aktivitelerimize Tüdöksad Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda devam etmekteyiz.

28 Ocak 2019 Pazartesi günü Tüdöksad Genel Merkezi'nde “Dökümde Geometrik Toleranslar, Standartları, Toleransların Kullanımı ve Raporlanması” konulu bir yuvarlak masa toplantısı düzenlenecektir.

Toplantıda Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Anıl AKDOĞAN ve DÖKTAŞ Dökümcülük NPI Mühendislik Sorumlusu Mak. Müh. Hakan BİTİŞYILMAZ; Dökümde Geometrik Toleranslar, Standartları, Toleransların Kullanımı ve Raporlanması, dikkat edilmesi gereken noktalar ve karşılaşılan problemler hakkında bilgi verecek ve tecrübelerini paylaşacaktır.

Seminer detayları aşağıda belirtilmiştir:

  • Seminer 28 Ocak 2019 Pazartesi günü Saat: 13.00-16.00 arasında Tüdöksad Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilecektir.
  • Toplantı Met.Y.Müh.-Tüdöksad Akademi Eğitim Danışmanı Sn. Seyfi Değirmenci moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.
  • Seminer katılımcılarına sertifika verilecektir.
  • Tüdöksad üyesi harici firmalardan katılım olması durumunda katılım bedeli kişi başı 100 TL + KDV olarak belirlenmiştir.

Katılımcıların kayıt yaptırmak üzere aşağıdaki formu doldurarak en geç 25 Ocak 2019 Cuma tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri ya da akademi.tudoksad.org.tr adresinden derneğimize ulaştırmaları gerekmektedir.

CEVAP :

Katılımcı

Firma:

Ad Soyad:

Ünvan/Görevi:

Telefon (Cep):

E-posta:

Adres:


Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
Döktas_Toleransların Kullanımı ve Raporlaması_HB
YTÜ_TUDOKSAD_SEMINER_OCAK_2019