Açıklama
Seminer üye firma çalışanlarına ücretsiz olup, üye dışı firmalardan katılım sağlamak isteyen kişiler için katılım ücreti kişi başı 150 TL + Kdv’dir.
Eğitim Tarihi
02.05.2019
Eğitim Saati
10:00
Başvuru Başlangıç Tarihi
25.04.2019
Başvuru Bitiş Tarihi
30.04.2019
Eğitim Yeri
İstanbul Sürmeli Otel
Eğitim İçeriği

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2019 yılında eğitim ve seminer aktivitelerimize Tüdöksad Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda devam etmekteyiz.

02 Mayıs 2019 Perşembe günü İstanbul Sürmeli Otel’de Nanoman AR-GE Danışmanlık Firması tarafından “ArGe, Tasarım Merkezi ve Yatırım Teşvikleri Kapsamı-Mevzuatı-Uygulaması” konulu bir seminer düzenlenecektir.

Toplantıda Nanoman AR-GE Danışmanlık uzmanları Sayın Mustafa Özmete, Sayın Melda Girgin Talay, Sayın Özge Parlar ve Sayın Ece Oda; Arge/Tasarım Merkezi tanıtım ve bilgilendirme sunumu, Arge/Tasarım Merkezi avantajları ve sağladığı indirimler, Tübitak programları ve destek oranları, İhracata yönelik programlar ve destekleri, Turquality ve Markalaşma Desteği, Yatırım teşvik Sistemi konuları hakkında bilgiler verilecek ve tecrübelerini paylaşacaklardır.

Seminer detayları aşağıda belirtilmiştir:

  • Seminer 02 Mayıs 2019 Perşembe günü Saat: 10.00 – 16.00 arasında İstanbul Sürmeli Otel’de gerçekleşecektir.

Adres: Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokak No:3 34349 Gayrettepe İstanbul / Türkiye http://www.surmelihotels.com/istanbul/Anasayfa

  • Toplantı Tüdöksad Akademi Eğitim Danışmanı Sayın Seyfi Değirmenci moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.
  • Katılımcılara sertifika verilecektir.

Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
NANOMAM-GÜNCEL SUNUM-2 MAYIS 2019