Açıklama
TÜDÖKSAD Akademi pandemi sebebiyle webinarlara ağırlık vermiş ve tüm sektörün faydası için herkese açık ve ücretsiz hale getirmiştir.
Eğitim Tarihi
26.12.2023
Eğitim Saati
13:30
Başvuru Başlangıç Tarihi
18.12.2023
Başvuru Bitiş Tarihi
25.12.2023
Eğitim Yeri
Webinar
Eğitim İçeriği

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği olarak 2023 yılında seminer faaliyetlerimize TÜDÖKSAD Akademi yürütücülüğünde ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda WEBINAR şeklinde devam etmekteyiz.

Bu doğrultuda yılın on sekizinci webinarı; "Dijital Dönüşümde Kritik Proses Parametreleri ve Enerji Yönetimiyle Döküm Üretim Süreçlerinin Optimizasyon" başlığında 26 Aralık Salı günü saat 13.30’da ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.

APRA Mühendislik Şirket Müdürü Sn. Rahşan İlkay YORULMAZ; Enerji yönetimi, dijital dönüşüm, saha takibi ve döküm üretim süreçlerinde optimizasyon konuları hakkında paylaşımlarda bulunacak ve sorularınızı cevaplayacaktır.

Seminer Tüdöksad Akademi Eğitim Danışmanı Sn. Seyfi DEĞİRMENCİ moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

26 Aralık Salı günü saat 13:30 -15:00 arasında Zoom üzerinden gerçekleşecek etkinlikte sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Etkinliğimize kayıt oluşturmak için aşağıdaki linke tıklayarak bilgilerinizi girmeniz ve Kaydol butonuna tıklamanız yeterlidir.

Katılım Linki: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUld-2pqzIpHdL6O9Xwc_nMxYCu9irMmtLH

Kayıt işlemini tamamlamanızın ardından, toplantı katılım bilgilerinin yer aldığı bir onay e-postası alacaksınız.


Eğitim Dökümanları
Dosya Başlığı
Sonuç bulunamadı